Soita! Kahitie 23 05200 RAJAMÄKI 0400778686 seppo.kortelainen@rakennuskortelainen.fi

Kosteusmittaus Uudellamaalla

Kosteusmittaus kuuluu olennaisena osana Rakennus Kortelaisen palveluihin. Suoritamme kosteusmittauksia koko Uudenmaan alueella. Käytössämme on tarkka ja nykyaikainen mittauskalusto, jonka avulla saadaan nopeasti tarkkaa tietoa aiheesta.

Tarjoamme kosteusmittausta sekä yksityisille että yrityksille.

Pintakosteusmittaus

Pintakosteusmittaus selvittää kosteuseroja ilman tarvetta rakenteiden rikkomiselle. Tässä menetelmässä käytössä on mittauslaite, joka etsii ympäristöstä poikkeavia kosteusarvoja. Tarkoituksena on selvittää tutkittavien tilojen kosteustilanne sekä potentiaalisten kosteusvaurioiden olemassaolo. Myös mahdolliset kosteusriskit selviävät pintakosteusmittauksen yhteydessä.

Kosteuskartoitus

Kokeneen ammattilaisen tekemä kosteuskartoitus antaa ajankohtaista tietoa yksittäisen kohteen, rakenteen tai rakenneosan kosteudesta ja rakenneteknisestä kunnosta. Kartoituksen kohteena voi olla vaikkapa keittiö, kylpyhuone, sauna tai jokin vastaava pesutila, kellari, yleinen rakenne tai jokin kostea- tai märkätila.

Kosteuskartoitus tai vastaava laaja kuntotarkoitus on hyvä teettää kattavasti esimerkiksi asuntokauppojen yhteydessä, sillä kun asukas vaihtuu, vaihtuvat samalla myös käyttö- ja kulutustottumukset. Koko Uudenmaan alueella kosteuskartoitukset toteuttaa Rakennus Kortelainen Oy.

Ota yhteyttä ja tilaa kosteusmittaus tai –kartoitus.