Soita! Kahitie 23 05200 RAJAMÄKI 0400778686 seppo.kortelainen@rakennuskortelainen.fi

Huoneistoremontti Uudellamaalla

Huoneistoremontti Uudellamaalla onnistuu helpoiten kun asiasta vastaa alan luotettava ammattilainen, Rakennus Kortelainen Oy. Jos kaipaat uutta ilmettä vaikkapa olohuoneeseen tai haluaisit sisustaa makuuhuoneen uusien kuosien mukaan, huoneistoremontti tapahtuu toimestamme laadusta tinkimättä ja omien toiveidesi pohjalta. Palvelemme vuosien kokemuksella ja luotettavalla ammattitaidolla Uudellamaalla.

Pintaremonteista isompiin saneeraustöihin

Toteutamme niin pienet pintaremontit kuin isommatkin saneeraustyöt huoneistoissa ja kiinteistöissä. Esimerkiksi maalaus- ja tapetointiurakat, listoitukset, lattiatyöt ynnä muut vastaavat toimenpiteet hoidamme aina varmalla otteella. Teemme aina sen minkä lupaamme ja pidämme kiinni sovituista asioista, ja noudatamme annettua aikataulua sekä sovittua budjettia.

Maalaus ja tapetointi

Jos asunnon tai kodin vanhat seinät eivät iske omaan makuhermoosi, maalaus on oivallinen tapa peittää vanhat värit alleen. Usein myös maalaaminen on myös kätevämpi tapa hävittää ärsyttävät värit kuin päälle tapetointi, joka vie enemmän aikaa. Tarjoamme myös luonnollisesti tapetointipalvelut. Poistamme vanhat tapetit ja levitämme uudet, tarkasti ja huolellisesti. Näin lopputuloksesta tulee varmasti hyvä.

Ota yhteyttä ja kysy lisää huoneistoremontista tai pyydä tarjous!