Soita! Kahitie 23 05200 RAJAMÄKI 0400778686 seppo.kortelainen@rakennuskortelainen.fi

Saunaremontti Uudellamaalla

Haaveiletko uudistetusta tai vain muuten täydellisesti remontoidusta saunasta? Miksi ryhtyisit siihen itse tai palkkaisit työhön harrastelijan kun yhtä helposti voit antaa ammattilaisen huolehtia saunasaneerauksen käytännön toteutuksesta. Rakennus Kortelainen remontoi saunan avaimet käteen -periaatteella omien toiveidesi pohjalta juuri halutun kaltaiseksi. Saunaremontin saat koko Uudenmaan alueella luotettavalla ammattitaidolla Rakennus Kortelainen Oy:stä.

Sauna uusiksi "avaimet käteen" -periaatteella

Teemme saunan paneloinnin, kestävät laatoitustyöt ja muut käytännön toimenpiteet ammattitaidolla. Paneloinnilla ja kivilaatoilla saunan ilmettä on mahdollista yksilöidä juuri omien mieltymysten mukaisesti. Saunassa voidaan käyttää halutun mukaan joko pysty- tai vaakapanelointia.

Kokonaisvaltainen saunaremontti sisältää luonnollisesti kaikki työvaiheet paneloinnista ja laatoituksesta sekä lauteiden rakentamisesta kiukaan asennukseen. Avaimet käteen -periaatteella hoituva saneeraus tarkoittaa käytännössä sitä, että asiakkaan niin toivoessa myös kiuas valmiiksi asennettuna kuuluu olennaisena osana pakettiin. Kun ammattilainen hoitaa kaikki oleelliset kalusteasennukset, asiakkaan ei tarvitse tehdä mitään muuta kuin vain nauttia huolellisesti remontoidun saunansa lempeistä löylyistä.

Saunan valaistus voidaan toteuttaa monilla eri tavoilla asiakkaan omien mieltymysten tai toiveiden mukaan.

Ota yhteyttä ja kysy lisää saunaremontista.